OVK-besiktning Göteborg

RING OSS - 031-781 24 23

OVK-besiktning

Vi gör ovk besiktning i Göteborg

OVK specialisten Norr & Söder utför OVK-besiktning i Göteborg och har ni en fastighet eller är en BRF så erbjuder vi viktig OVK i era lokaler. 

När vi utför OVK-besiktning i era lokaler så kontrollerar vi att ventilationssystemet inte är förorenat och att alla viktiga instruktioner och skötselanvisningar finns tillgängliga för dem som bor eller vistas i byggnaden. Vi kontrollerar att ventilationssystemet fungerar precis som det är menat att göra.

Anlita specialister på OVK i Göteborg

Vi som erbjuder detta är behöriga för OVK:er i Göteborg och har behörighet K av Boverket som är ansvarig myndighet för en bra och hälsosam inomhusmiljö. När vi utför OVK i Göteborg ser vi till att dokumentera allt.

Det dokumentet ska sedan Göteborg kommun ha. Vi ger även er som anlitar oss samma dokument. När vi sedan är färdiga, går vi igenom det med er, visar på vad som behöver åtgärdas (om något behöver åtgärdas).

Vi ger helhetslösningar

Vi föreslår vilka åtgärder som behövs och vad det kostar. På så sätt kan ni enkelt och bekvämt anlita oss för åtgärder så ni vet att ni får det åtgärdat på en gång och slipper tänka mer på det.

  1. Förskolor, skolor, vårdlokaler och byggnader som har liknande verksamhet ska ha en OVK vart 3:e år oavsett ventilationssystem. Så pass viktigt är rena ventiler och problemfri
  2. I flerbostadshus, kontorsbyggnader och personalutrymmen, kontor i industribyggnader och liknande som har FT- och FTX-ventiler ska ha en OVK vart 3:e år och de byggnader som har S-, F- och FX-ventiler ska ha en OVK vart 6:e år.
  3. Har ni villa eller radhus med FX-, FT- och FTX-ventiler behöver ni endast en OVK vid installationstillfället.

OVK Specialisten Norr & Söder AB


Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

031-781 24 23

[javascript protected email address]

556894-8540


OVK-besiktning

Ventilationsservice


logo-image

Om Oss

OVK Specialisten Norr & Söder erbjuder OVK besiktning med stor expertis och specifika åtgärdsförslag.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

OVK Specialisten Norr & Söder AB

Org nr: 556894-8540
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Tel: 031-781 24 23

Hitta hit